0 Läs mer >>
Tjääna!
Den här är lite b, men ni får se det ändå.
 
Jag tänkte lite mer på Teiresias och vad jag skulle göra med honom. Det slutade med en övning på de ärr som sticker ut ur hans ögonbindel.
 
Haha, it looks koko! Fel, in another word. Jag färglade fel, var för trött för att redigera. Vaxet ville inte lyda mig utan kletade ut sig över hela kinderna. Det är jäkligt svårt det där med vax. Creds till de som är bra på det!
 
Jag måste hitta ett sätt att göra Teiresias lite mer effektfull! Jag tycker han är allmänt trist nu :/
 
Btw, tänk nu detta med ett slitet bandage över ögonen och lite sådant kul :)
 
 

Blinded

0 Läs mer >>
So I did something... again :)
 
Jag har haft problem att hitta tid till att slutföra mitt arbete. Jag försökte en gång men då räckte inte tiden till så vi fick avbryta. Men jag tänker hursomhelst redovisa lite vad jag gjort det senaste.
 
Jag har tänkt lite mer på Teiresias och Magdalena. Jag har provat ytterligare en mun för Magdalena och resultatet av den övningen är jag väll till hälften nöjd med.
 
Den här gången använde jag mig även av Ida som modell som det är tänkt. Jag är nöjd med den övre delen av munnen, den med de större (mänskliga) tänderna i. Den undre ser inte bra ut enligt mig. Om någon undrar skall de små tänderna vara ormtänder men jag lyckas helt enkelt inte bra med dem. Det ser bara skevt ut. Hursomhelst jag lyckades i helhet med det jag tänkte göra och effekten blev faktiskt bra.
Dock så har övningen fått mig att tvivla på om det här verkligen är sättet jag vill förmedla Magdalena på. Jag är osäker på om det utstrålar rätt "känslor" eller vad man skall säga.
Min senaste idé om magdalena utgår från att det här är typishh hur hennes nedre del av ansiktet ser ut men sedan att den övre delen av ansiktet pryds av pärlor och en mer glittrande graciös och elegant stil för att visa på hennes dubbelnatur. Men som sagt så börjar jag få mina tvivel om att detta är en bra idé...
 
I am not sure about these teeth... :/
They have been placed wroong! -.-
 

Stretched

0 Läs mer >>
Meet Ida-ho!
 
Jag tänkte jag skulle presentera er för min modell i det här uppdraget. Det här är Ida Lindholm Nylander. Min sexiga bästis <3 Hon är den som frivilligt offrar sitt ansikte åt mitt heliga uppdrag och kommer rocka skiten ur det skulle jag tro ^^

Ida skall "förkroppsliga" alla tre karaktärerna, Morion, Teiresias och Magdalena. Det kommer bli grymt.
 
 
Jag valde Ida eftersom hon faktiskt har ett väldigt bra ansikte. Hon har stora (helt fantastiska) blå ögon som kommer passa perfekt till alla tre karaktärer men framför allt till Morion eftersom "stora blå ögon" är ett klassiskt sätt att tolka oskyldighet på. De är även praktiska eftersom känslor lättast förmedlas genom stora ögon och de göra att jag slipper lägga lika mycket arbete på att förstora och markera dem med illusioner. Hursomhelst. Ögonen är i fokus i mina sminkningar.
 
Sedan är också Ida min närmsta vän. Hon är ofta hemma oss mig vilket gör att det blir lättare för oss att träffas och sminka utanför skoltid. Dessutom är det mer bekvämt att sminka på någon man redan känner och det blir en större utmaning när en och samma person skall förkroppsliga tre karaktärer.
 
Frågor på det? ^^

Meet Idaho!

0 Läs mer >>
 
Så var det gjort. Jag har lyckats spränga min tidsplanering.
Igentligen skulle alla uppsminkningar vara färdiga nu inför Sportlovet så att jag efter sportlovet skulle kunna börja med rapportskrivandet och redovisningen men, nej. Det ville sig inte. Dålig planering från min sida. Jag måste tänka lite mer på vad jag har att göra.
Hursomhelst. Det är en vecka kvar till sportlovet nu men det är fullpackat utav körkortsprov och matteplugg eftersom jag förhoppningsvis tar mitt körkort denna veckan och har ett prov i veckan efter lovet. Och jag ligger låååångt efter i matten. För att jag är dålig på att planera. *suck*
Hur som haver. Efter mitt matteprov kommer jag att sminka upp. Vi får väll se fram emot det. :)

Planning